Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Je doelgroep bereiken: maar hoe dan?!

Marketing en communicatie zijn vakgebieden die zichzelf in stand houden. Immers: hoe meer boodschappen je concurrent verspreidt, hoe harder jij aan de slag zult moeten om de kop boven het maaiveld uit te steken. Hoe val je nog op in een tijd waarin iedereen overspoeld wordt door communicatie-uitingen die geproduceerd zijn door Chat GPT? Daarover gaat de netwerkbijeenkomst op 7 september.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Cultuursensitief Werken

Op donderdag 8 juni 2023 komt Cor Hoffer naar Ede om tijdens de netwerkbijeenkomst te spreken over Cultuursensitief Werken. Cultuursensitief Werken betekent; werken op een manier dat je je bewust bent van de effecten die culturele en levensbeschouwelijke achtergronden hebben op het alledaagse leven van mensen en daar rekening mee houdt in het contact dat je hebt met anderen.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: De kunst van het vragen stellen

Waarom zijn we doorgaans niet zo goed in het stellen van goede, scherpe vragen? Hoe komt het dat we snel zijn afgeleid en dat gesprekken soms uitmonden in discussie of het geven van ongevraagd advies? En vooral: hoe doen we het beter? Wat kunnen we leren van Socrates als het gaat om het voeren van goede gesprekken?

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Gek van geld

Eef van Opdorp neemt ons tijdens een interactieve sessie mee in de wereld van geld. Erg toepasselijk, gezien de huidige omstandigheden en voor velen 'verrijkend' om inzicht en tools te krijgen, zodat er grip op geld mogelijk is.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Sterk netwerken

Op deze jubileumeditie van ons netwerk komt Ralf Fleuren van Bliqsem een inspirerende netwerksessie verzorgen over gestructureerd en structureel werken aan je netwerk. Tijdens het etentje kun je het geleerde meteen toepassen in de praktijk.

lees meer

Netwerkbijeenkomst: Samenlevingsopbouw

Tijdens de netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede op dinsdag 21 juni gaan we aan de slag met het thema: SAMENLEVINGSOPBOUW. Mariël van Pelt en Yara Noordewier van Movisie komen naar Lunteren om ons alles te vertellen over dit onderwerp en ons aan het werk te zetten. We starten met een stukje geschiedenis en gaan daarna met elkaar aan de slag tijdens een interactieve workshop.

lees meer