Inloggenwachtwoord vergeten?

Informatie over het lidmaatschap

Wilt u met uw organisatie profiteren van de voordelen van een lidmaatschap van Maatschappelijk Netwerk Ede? Klik dan op de button 'Lid worden van ons netwerk' en vul de gevraagde gegevens in. Na bevestiging ontvangt u van ons per kwartaal de uitnodiging voor de netwerkbijeenkomsten en kunt u van uw organisatie een eigen profiel aanmaken op deze website.

Maatschappelijk Netwerk Ede is een betaalde netwerkclub voor maatschappelijke organisaties, maar wil geld geen belemmering laten zijn voor het lid worden van organisaties. Daarom maken we gebruik van een variabel contributiesysteem gebaseerd op de inkomsten van een organisatie. Dit stelt iedere organisatie van groot tot klein in staat lid te worden.

Een lidmaatschap levert uw organisatie het volgende op:

  • Voor betalende leden gratis deelname met twee personen aan de netwerkbijeenkomsten
  • Voor niet-betalende leden (categorie-A) gratis deelname met één persoon aan de netwerkbijeenkomsten
  • Voor ZZP'ers gratis deelname met één persoon aan de netwerkbijeenkomsten
  • De mogelijkheid om te pitchen tijdens onze netwerkbijeenkomsten
  • De gelegenheid relaties op te bouwen met maatschappelijke organisaties uit Ede
  • De mogelijkheid tot delen van kennis, informatie, expertise, mensen, middelen en sociale innovatie met strategische partners
  • Een profiel op onze website

Lidmaatschap Opzeggen

Uw lidmaatschap eindigt alleen via schriftelijke opzegging bij onze projectleider Angelique Ottens via e-mailadres info@maatschappelijknetwerkede.nl. Deze opzegging moet in het lopende jaar vóór 1 december zijn ontvangen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Restitutie van de contributie is niet mogelijk.