Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws

Nieuws

ASDE zoekt versterking

Het gemeentebestuur van Ede laat zich mede adviseren door een adviesraad die bestaat uit inwoners van de gemeente Ede, de zogeheten Adviesraad Sociaal Domein Ede. Deze raad is onafhankelijk en adviseert – altijd met het oog op het belang en de situatie van de inwoners van Ede – burgemeester en wethouders over beleid en voorgenomen maatregelen.

lees meer
ASDE zoekt versterking

Als je ouder psychische of verslavingsproblemen heeft

Pro Persona start een KOPP/KOV groep (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen/Kinderen van Ouders met een Verslaving) voor jongvolwassenen in Ede. De groep heeft als belangrijkste doel om bij elkaar herkenning, begrip en steun te vinden. Je leert, van en met elkaar, om anders met moeilijke situaties te kunnen omgaan. Soms is het al een opluchting om te ontdekken dat je niet de enige bent!

lees meer
Als je ouder psychische of verslavingsproblemen heeft

Summer School 2023

Het Summer School Programma van dit jaar zit weer vol met geweldige sprekers. Ook voor jou zit er vast een interessant thema tussen. Vanuit Gemeente Ede hebben ze hun best gedaan een mooi programma neer te zetten en dat is wat ons betreft gelukt. We nodigen jullie dan ook van harte uit om je voor één of meerdere bijeenkomsten aan te melden.

lees meer
Summer School 2023

Foodfloor

Iedere dag een gezonde maaltijd is niet voor iedereen in Ede vanzelfsprekend. Op de Foodfloor bijeenkomst 20 juni gaan we in gesprek met Edese initiatieven die samen koken, samen eten of samen groente telen met en voor inwoners.

lees meer
Foodfloor

Woonstede 75 jaar

In verband met het 75-jarig bestaan van Woonstede heeft Woonstede diverse acties opgezet. Eén daarvan is speciaal voor onze huurders die in deze economisch pittige tijden wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

lees meer
Woonstede 75 jaar

Energiebox aanvragen

De Energiebox bestaat uit producten die helpen energie te besparen, een gesprek met een energiecoach en een rapport. De Energiebox wordt betaald door de gemeente Ede en is dus gratis voor u beschikbaar.

lees meer
Energiebox aanvragen