Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Voorwaarden van het lidmaatschap

Voorwaarden van het lidmaatschap

Voor wie?

Het lidmaatschap is voor medewerkers, bestuursleden, managers en coördinatoren van de betreffende organisatie. Om een netwerk op te bouwen met elkaar is het wenselijk dat dezelfde personen, bij voorkeur die op het profiel van de organisatie staan ingevuld, deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten. De netwerkbijeenkomst is niet bedoeld voor vrijwilligers van de organisatie.

Lidmaatschapsduur

Een lidmaatschap bij Maatschappelijk Netwerk Ede ga je aan voor minimaal één jaar. Dit lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengt.

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen stuur je vóór 1 december van het lopende jaar een mail aan angelique@maatschappelijknetwerkede.nl. Zeg je je lidmaatschap ná 1 december van het lopende jaar op dan ben je verplicht nog een jaar te betalen. Er vindt geen restitutie van de contributie plaats. 

Wijzigingen tarieven en voorwaarden

De contributie en de lidmaatschapsvoorwaarden kunnen worden gewijzigd. Wijzigingen worden uiterlijk twee maanden voor de wijzigingsdatum gepubliceerd op deze website en gemeld in de nieuwsbrief van Maatschappelijk Netwerk Ede.