Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Auti jongerencafé in Ede
Auti jongerencafé  in Ede

Auti jongerencafé in Ede

Jonge mensen met een vorm van autisme kunnen elkaar vanaf 27 januari a.s. maandelijks ontmoeten in het Auti jongerencafé. Dit café is bedoeld voor normaal- en hoogbegaafde jonge mensen met autisme uit Ede, in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Het vindt (bijna) elke vierde vrijdag van de maand plaats van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis de Meerpaal, industrielaan 1 in Ede. De toegang is gratis. 

Tijdens deze avonden staat ontmoeting centraal. Een drankje drinken, kletsen, een spel spelen, of een film kijken behoren tot de mogelijkheden. Het Auti jongerencafé is een initiatief van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland Ede. Naast enthousiaste vrijwilligers (jongeren met autisme) zijn de organisaties ROOZ, IBASS, Malkander, Autitude en MEE Veluwe betrokken voor professionele ondersteuning. Het café wordt mede mogelijk gemaakt door Brooks Instrument.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met MEE Veluwe via ede@meeveluwe.nl. Alle data waarop het Auti jongerencafé actief is staan vermeld op www.buurthuisdemeerpaalede.nl. en www.autismegelderland.nl Check de data vooraf.

 

 

< terug naar alle nieuwsberichten