Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ede geeft warmte
Ede geeft warmte

Ede geeft warmte

Ede geeft warmte.
Op initiatief van het (diaconaal) platform van kerken is er een brede actie 'Ede geeft warmte' gestart. De prijzen -met name de energieprijzen- stijgen en worden vooral voor de minima een groot probleem. De overheid heeft maatregelen genomen, maar dat dicht het gat van de meerkosten nog niet!
 
Tegelijk geldt de regeling € 400 voordeel op je energierekening voor alle burgers (alle adressen) in Nederland. Maar niet alle inwoners hebben 'deze meevaller' echt nodig. Als je een geïsoleerd huis hebt en/of een meerjarige energiecontract hebt, raken de energieprijzen je niet of minder. 
Aan die (m)Edenaren hebben we gevraagd om (een deel van) het voordeel van € 400 af te staan voor mensen met een laag inkomen. Daarvoor loopt de opbrengst erg goed. Een mooi resultaat om anderen een beetje mee verder te helpen.
 
Mensen met een laag inkomen kunnen zich nu melden om mee te delen in deze solidariteitsactie.
'Ede geeft warmte' wil deze mensen een vorm van ondersteuning geven en daarmee een steun in de rug zijn. Een bijdrage lost de meerkosten niet op, maar we willen wel solidair zijn.
 
Zeer waarschijnlijk ontmoeten jullie in je werk mensen, die tot deze doelgroep behoren.
Wijs deze mede-burgers op de mogelijkheid om zich aan te melden. (link hieronder)
En als u bij deze cliënt zicht op de hoofdlijnen van inkomsten en energiekosten hebt - en dat bij de aanmelding aangeeft - helpt dat ons om deze aanmelding sneller te accorderen.
 
We hopen op veel aanmeldingen - dat gunnen we de mensen die tot de doelgroep behoren.
U kunt helpen door deze informatie door te geven en evt mensen te helpen bij de aanmelding.
De uitgifte van Ede geeft warmte zal waarschijnlijk in augustus plaatsvinden.


http://diaconaalplatformede.nl/ede-geeft-warmte/


 

< terug naar alle nieuwsberichten