Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Uitnodiging Publiekscampagne 'Sociale Verbinding'
Uitnodiging Publiekscampagne 'Sociale Verbinding'

Uitnodiging Publiekscampagne 'Sociale Verbinding'

Er was goed nieuws afgelopen persconferentie. En daar waren we allemaal wel aan toe. Al maandenlang snakken ondernemers, organisaties, artiesten en gezinnen naar licht aan het eind van de tunnel. Het heeft inmiddels allemaal zo lang geduurd dat we bijna verleerd zijn om weer normaal contact en verbinding met elkaar te hebben.

Juist daarom lanceert de gemeente Ede een publiekscampagne rondom sociale verbinding waar wij als kernteam vorm aan mogen geven. Dat wil zeggen, we mogen het begeleiden, want we willen dit maar op één manier doen: samen met jullie! Samen optrekken is cruciaal voor het laten slagen van deze campagne.  

Er schuilt zoveel kracht in de optelsom van alle (informele) initiatieven, vrijwilligers, maatjes en organisaties dat we er graag een brede paraplucampagne van maken waarin allerlei activiteiten mogelijk zijn. Het idee is dat elke organisatie en elk initiatief kan aansluiten bij deze campagne waardoor we de krachten bundelen en elkaars impact vergroten.

Centraal staat het weer verbinden van Edenaren van jong tot oud, elkaar weer ontmoeten, het sociale leven weer oppakken. Samen bouwen aan een Ede waar omzien naar elkaar weer normaal is. Vanuit onze organisaties, maar ook in elke straat en elke flat. 

Graag nodigen we op 8 maart 2022 uit samen met tientallen Edese organisaties, stichtingen en ondernemers voor deze aftrap en start van onze samenwerking. We willen je dringend en van harte uitnodigen om aan deze middag deel te nemen. We willen je graag ontmoeten, elkaar inspireren en luisteren naar jouw ideeën die kunnen bijdragen aan deze campagne.

Wij gaan ervoor! Doe jij ook mee? Meld je dan aan of af door onderstaande knoppen! 

image.pngimage.png

We verheugen ons op jullie komst!

Hartelijke groet,
Kernteam publiekscampagne


Froukje Davidse, Ede viert
Fabian Hemmers, Malkander

Marieke van der Heide, Dien je Stad
Richard Oosterhout, Identitycraft

< terug naar alle nieuwsberichten