Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. 1SociaalDomein
1SociaalDomein

1SociaalDomein

1SociaalDomein
Het digitale platform 1SociaalDomein bestaat ruim 2 jaar. Meer dan 5.000 professionals in zorg en welzijn maken er dagelijks gebruik van en helpen elkaar met complexe vraagstukken.
 
  • Er zijn tientallen landelijke netwerken gestart, waaronder netwerk Positieve Gezondheid, netwerk Werk&Inkomen, netwerk Kwetsbare Gezinnen.
  • Er zijn enkele regioplatformen gestart, waaronder regio Kennemerland en regio Oss. Professionals in regio Kennemerland loggen wekelijks in voor casusoverleg (reguliere casussen Jeugdzorg).
  • In Oss ondersteunt 1SociaalDomein de wijkprofessionals in samenwerking op het gebied van de WMO. 
  • Coördinatoren en regiomanagers van diverse organisaties, gemeenten en wijkteams maken gebruik van de beschikbare regiokaarten voor het zoeken naar expertise in de regio.
Leden van Maatschappelijk Netwerk Ede zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de komende online inspiratiesessies ‘Samenwerken in de regio met behulp van Platform 1SociaalDomein’. Duur: 45 minuten.
 
  • donderdag 24 september van 10.00 -10.45 uur         Via Teams
  • donderdag 1 oktober van 10.00 - 10.45 uur                Via Zoom
  • donderdag 8 oktober van 10.00 - 10.45 uur               Via Teams
De link voor deelname aan de videosessie volgt na aanmelden via de mail bij: dedy@genereus.nl.
 
In de inspiratiesessie zullen recente voorbeelden van diverse organisaties worden gegeven. Er is mogelijkheid voor het stellen van vragen. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Indien iemand verhinderd is, wordt afmelden op prijs gesteld.
 
1SociaalDomein sluit aan bij de multi-complexe uitdagingen waar samenwerkingsverbanden zorg, welzijn, wonen voor staan. De inspiratiesessie is interessant voor directeuren/managers/coördinatoren/adviseurs die zich bezig houden met het opzetten van een samenwerkingsomgeving.

< terug naar alle nieuwsberichten