Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Afscheid Matthijs
Afscheid Matthijs

Afscheid Matthijs

Het volgende hadden we ons anders voorgesteld, maar door de Coronacrisis geven we er deze vorm aan. Matthijs Vertegaal, onze projectleider van het eerste uur draagt zijn taken over aan de initiatiefnemer van Maatschappelijk Netwerk Ede, Angelique Ottens. Officieel zou de netwerkbijeenkomst van juni de laatste netwerkbijeenkomst worden voor Matthijs met daarin een afscheidsmoment. Door de huidige situatie hebben we besloten Angelique per direct zijn taken over te laten nemen. De eerstvolgende fysieke netwerkbijeenkomst nemen we natuurlijk op gepaste wijze afscheid van Matthijs.

Matthijs: “Ik heb vijf jaar met ontzettend veel plezier de netwerkbijeenkomsten van Maatschappelijk Netwerk Ede georganiseerd. Dat hebben jullie vast gemerkt! Het is een bevoorrechte positie geweest, omdat ik zoveel van jullie ‘als actievelingen in het Edese sociaal domein’ heb mogen ontmoeten en leren kennen. Als mens, professional, of vrijwilliger. Jullie verzetten geweldig werk. Ik blijf gelukkig in de buurt, dus ik blijf jullie tegenkomen. Sinds februari ben ik binnen de Edese zorgaanbieder het Jagerhuis aan de slag met mijn nieuwe passie. De Spelmakerij. Een dagbesteding voor volwassenen met autisme waar we van alles rond het ontwikkelen en uitgeven van gezelschapsspellen doen. De eerste spellen komen in oktober of november van dit jaar uit.’

Bij Angelique ligt het projectleiderschap van Maatschappelijk Netwerk Ede in vertrouwde handen. Zij is in 2014 de bedenker van Maatschappelijk Netwerk Ede geweest en is de afgelopen jaren altijd nauw betrokken geweest bij de netwerkbijeenkomsten. Samen met haar ervaring in het organiseren van talloze Beursvloeren, waaronder Beursvloer Ede, brengt zij organisatorische kracht mee, een mooi netwerk en een warm hart voor het Edese sociaal domein. Voor vragen of overlegpunten is zij te bereiken op info@maatschappelijknetwerkede.nl of via 06-38351304. 

< terug naar alle nieuwsberichten