Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten
  3. Netwerkbijeenkomst: Waardevolle verbindingen maken
< terug naar alle bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst: Waardevolle verbindingen maken

In onze dagelijkse werkzaamheden en contacten die we maken gaat het vaak om de juiste verbinding, de juiste match. Als die eerste match er is en die is goed, dan ga je verder in het contact of in de samenwerking.

Voor eenieder zal dit bekent voorkomen. Je hebt nogal wat contacten. Met je vrijwilligers, je collega's, met een sponsor of donateur, met iemand van de overheid of onderwijs. Je merkt gewoon dat je met de ene persoon een makkelijke klik hebt en dat dat met een andere persoon heel lastig kan zijn. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je dan niet kunt samenwerken.

Om inzicht te krijgen in de overeenkomsten en verschillen in communicatie stijl en gedrag van jezelf en die ander, neemt Ramona Burgers van TraineesPoint ons mee in de wereld van het DISC profiel.

Over ramona burgers

Ramona Burgers, is begonnen met een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de HBO in Ede. Na een aantal jaren werkervaring en kennis opgedaan te hebben bij een aantal organisaties op het gebied van maatschappelijke hulpverlening en welzijn, o.a. Oudezijds 100 te Amsterdam en Timon te Zeist, besloot Ramona om full-time betrokken te zijn bij Catering Groep Nederland.

In de loop van de tijd, inmiddels alweer zeker 20 jaar bij Catering Groep Nederland, heeft Ramona zich gespecialiseerd in de richting van training- van de medewerkers in gedrag en communicatie, zodat er meer gastgericht en samengewerkt kan worden. Bij Catering Groep werken ze ook met mensen die terug willen keren in het werk en bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Er zijn al een heel aantal mensen die weer een plek hebben gekregen doordat ze bij Catering Groep begonnen zijn. 

Ramona is daarnaast gecertificeerd trainer van het DISC profiel, dit is vanuit de organisatie ‘TraineesPoint’. Daar wordt inzicht gegeven in gedrag en communicatie ter verbetering van onderlinge relaties bijvoorbeeld in teams. De mensen krijgen inzicht in gedrag en leren om communicatie te verbeteren. Dat is effectief voor het contact en de samenwerking. 

Programma netwerkbijeenkomst

14.45 uur Inloop Cultura
15.15 uur Welkom en opening
15.25 uur Pitches van leden
15.45 uur Ramona Burgers van TraineesPoint over communicatie en gedrag a.d.h.v. DISC
16.45 uur Afsluiting en netwerkborrel (afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen)
17.45 uur Afronden 

Locatie: Cultura | Molenstraat 45 | 6711 AW | Ede
We ontvangen je conform de geldende coronamaatregelen en vragen jou om bij klachten niet te komen.

De locatie is toegankelijk voor minder validen en er is ruime parkeergelegenheid aan het Kuiperplein (achterzijde Cultura).

We kijken er naar uit je weer te mogen ontmoeten! Heb je vragen, neem dan contact op met projectleider Angelique Ottens via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-38351304.