Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten
  3. Online inspiratiesessie: De kunst van het betrekken van bedrijven bij jouw organisatie
< terug naar alle bijeenkomsten

Online inspiratiesessie: De kunst van het betrekken van bedrijven bij jouw organisatie

Op donderdag 17 juni 2021 van 13.00 tot 14.00 uur organiseren we een online kennissessie met het thema 'de kunst van het betrekken van bedrijven en hun medewerkers bij jouw organisatie'. 

Deze online bijeenkomst  is bedoeld voor organisaties die kansen zien in een samenwerking met het bedrijfsleven. Ook organisaties die al samenwerken met het bedrijfsleven maar hier meer uit willen halen zijn van harte welkom. De sessie bevat voldoende tips om direct mee aan de slag te gaan.


De inspiratiesessie wordt verzorgd door Angelique Ottens. Angelique werkt al ruim 20 jaar voor bedrijven die advies willen of invulling zoeken voor hun sociaal ondernemerschap. De laatste 14 jaar doet ze dit via haar eigen bedrijf Sharity.

Daarnaast coacht en traint Angelique ook maatschappelijke organisaties met o.a. het opzetten van een gedegen netwerk, marketing/communicatie, SWOT-analyses e.d.

Deze beide kanten brengt Angelique samen door de organisatie van maatschappelijke Beursvloeren door heel Nederland www.beursvloer.com en door verbindingen, één op één, te leggen tussen bedrijven en organisaties. 

In de sessie behandelt Angelique twee belangrijke onderwerpen: 
1) hoe denkt een ondernemer over sociaal ondernemen? 
2) hoe kunnen organisaties hun verhaal richting bedrijven aanscherpen?
Dit met als doel een vruchtbare samenwerking te creëren met het bedrijfsleven. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor vragen.

Deelname aan de sessie is voor leden van Maatschappelijk Netwerk Ede gratis. Wil je ook graag deelnemen maar ben je nog geen lid? Of wil je voor het eerst deelnemen? Mail dan even voor de mogelijkheden met onze projectleider via info@maatschappelijknetwerkede.nl