Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten
  3. Online inspiratiesessie: Van lijden naar leiden
< terug naar alle bijeenkomsten

Online inspiratiesessie: Van lijden naar leiden

Joseph Oubelkas is gestrikt als gastspreker voor de komende bijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Daar zijn we best een beetje trots op.

Op donderdag 8 april aanstaande verzorgt Joseph van 11.00 tot 12.00 uur een inspirerende online lezing voor de leden van ons netwerk.

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph Oubelkas (1980) gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko.

Onafhankelijk onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst uit dat er geen enkel bewijs is. Ondanks de onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven besluit Joseph er het beste van te maken. Hij relativeert, waardeert het kleine, koestert wat hij heeft en zet zijn verdriet, woede en frustratie om in positieve energie. Na 1637 dagen komt hij vrij: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Joseph’s verhaal is even bizar als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij inmiddels tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en verder geholpen in het leven.

Meld je snel aan want dit wil je niet missen. Een lezing van Joseph zet je aan het denken, maakt je bewuster en geeft een enorme energieboost!

Alvast meer weten over Joseph Oubelkas? www.josephoubelkas.nl