Inloggenwachtwoord vergeten?

Beursvloer Ede: Ontmoet ondernemend Ede en vervul met hen uw hulpvragen

Beursvloer Ede is het maatschappelijke evenement binnen de gemeente Ede waar ondernemers en afgevaardigden van de maatschappelijke organisaties in Ede elkaar ontmoeten. Het doel is matches te sluiten tussen vraag & aanbod met gesloten beurs. We willen vanuit Maatschappelijk Netwerk Ede goed vertegenwoordigd zijn op de Beursvloer, omdat we geloven dat het jou en jullie organisatie mooie matches oplevert. Voor meer informatie en je aanmelding ga je naar www.beursvloerede.nl

Datum en locatie
Beursvloer Ede vindt plaats op dinsdagmiddag 14 februari 2017 en je bent vanaf 15.30 uur welkom in het Atrium van Cultura in Ede. Na de opening door burgemeester Cees van der Knaap en uitleg over het matchproces wordt met een ferme gongslag de Matchvloer geopend. De deelnemers, aanbieders en vragers, herkennen elkaar aan de verschillende kleuren badges. In korte, krachtige gesprekjes wordt gekeken of vraag & aanbod met elkaar match en wanneer dit zo is wordt met elkaar een matchformulier ingevuld om de match te bekrachtigen.

Hulpvragen aanleveren
Opgeven voor Beursvloer Ede is verplicht en kan via de website. Maatschappelijke organisaties dienen gelijk hun hulpvragen met een maximum van drie in te vullen. Deze worden vooraf verspreid onder de aanbieders, zodat gerichter gematcht kan worden. Naast deze hulpvragen ontstaan tijdens Beursvloer Ede ook veel spontane matches!

Tip
Maatschappelijke organisaties kunnen elkaars hulpvragen ook invullen. Zij zijn dus net zo goed welkom als aanbieder! 

 

< terug naar alle nieuwsberichten