Inloggenwachtwoord vergeten?

Gebiedsagenda's en de Edese nuldelijn

Brede nuldelijnsbijeenkomst 17 mei 2016
In de prachtige glazen aanbouw van de Christelijke Hogeschool Ede genaamd Prisma vond 17 mei een goed bezochte bijeenkomst van de Edese nuldelijn plaats. Een avond om van gedachten te wisselen over de samenwerking tussen de nuldelijnsorganisaties en hoe elkaar te helpen en te versterken. Naast interactie en het uitwisselen van ideeën was er ruimte voor de Kadernota Vernieuwd Welzijn en de Edese Gebiedsagenda's.

Uitleg nuldelijn
Wat is de nuldelijn nu eigenlijk: De nuldelijnsorganisaties kenmerken zich door het feit dat zorgzoekenden er zonder beperking beroep op kunnen doen. Organisaties actief in de tweede lijn, of hoger kunnen slechts aangewend worden na een verwijzing.  

Communicatie via Maatschappelijk Netwerk Ede
De Gemeente Ede heeft voor de toekomst besloten geen gebruik meer te maken van aparte bijeenkomsten voor de nuldelijnsorganisaties, maar de contactmomenten en updates van de ontwikkelingen binnen de nuldelijn via Maatschappelijk Netwerk Ede te laten verlopen. 

Gebiedsagenda's online
Benieuwd naar de gebiedsagenda van het gebied in Ede waar jij of jouw organisatie actief is? De Gemeente Ede heeft de gebiedsagenda's overzichtelijk online staan. Gebruik daarvoor deze link: Link naar gebiedsagenda's

Kadernota Vernieuwd Welzijn
Het doel van Vernieuwd Welzijn in Ede is: het welbevinden van inwoners te vergroten en te bevorderen dat iedereen zoveel mogelijk meedoet en bijdraagt aan de samenleving. Een grote uitdaging die verder uitgewerkt is in de Kadernota Vernieuwd Welzijn. Lees de Kadernota door via: Link naar Kadernota Vernieuwd Welzijn.

< terug naar alle nieuwsberichten