Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Energiebox aanvragen
Energiebox aanvragen

Energiebox aanvragen

Gratis hulp bij het besparen op uw energierekening

De energieprijzen zijn hoog. Dat raakt ons allemaal. U kunt gemakkelijk energie besparen! Hoe? Door de gratis Energiebox aan te vragen. Hiermee kunt u direct aan de slag om uw energieverbruik te verlagen. En bespaart u al snel zo’n € 150,- per jaar.

Wat is de Energiebox?
De Energiebox bestaat uit producten die helpen energie te besparen, een gesprek met een energiecoach en een rapport. De Energiebox wordt betaald door de gemeente. De Energiebox is gratis. Er wordt geen reclame gemaakt en u hoeft niets te kopen.

Wat zit er in de Energiebox?
In de Energiebox zit een ledlamp, stekkerdoos, radiatorfolie, thermometer, tochtband en douchewekker. Weet u niet bij alles hoe u het precies moet gebruiken? De energiecoach geeft ook uitleg over hoe u de producten gebruikt en helpt met installeren.

Handige tips op een rij
Na het gesprek krijgt u een rapport. Zo kunt u alle tips nog eens rustig teruglezen. Ook ziet u hoeveel u kunt besparen als u de tips opvolgt. Vaak is dit per jaar al snel zo’n € 150,-. En dat zonder verbouwing en zonder geld uit te geven. Heeft u na het gesprek of na het lezen van het rapport nog vragen? Dan staat de energiecoach voor u klaar.

Hoe kunt u zich aanmelden?

  1. - Meld u aan via www.energiebox.org/ede of bel naar (0318) 255 092;
  2. - Een medewerker van de Energiebox belt u voor het maken van een afspraak;
  3. - Tijdens het gesprek geeft de energiecoach tips over hoe u energie kunt besparen;
  4. - U ontvangt alle tips in een persoonlijk rapport.
  5.  

Heeft u vragen? Stel ze gerust
We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze brief vragen heeft over de Energiebox. De meeste antwoorden vindt u op www.energiebox.org. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan met de mensen van de Energiebox. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer (0318) 255 092.

< terug naar alle nieuwsberichten