Inloggenwachtwoord vergeten?

Lancering interactieve website Maatschappelijk Netwerk Ede

Goed nieuws, de interactieve website voor Maatschappelijk Netwerk Ede is een feit! We hebben er lang naar uit gekeken en u waarschijnlijk ook. Dit maakt het mogelijk uzelf op te geven voor de netwerkbijeenkomsten via de website. Daarnaast is er ruimte voor organisatieprofielen en kunt u het forum naar uw hand zetten. Ons biedt het de mogelijkheid jullie te voorzien van nieuws, foto's en de nodige informatie. We willen u uitdagen samen met uw collega's veel gebruik te maken van de website, vooral van het forum! 

Alleen leden van Maatschappelijk Netwerk Ede kunnen inloggen op het forum en een eigen organisatieprofiel aanmaken. Dit doen zij door op de button 'Lid worden' klikken en de velden in te vullen voor hun organisatie. Na bevestiging van onze zijde ontvangt de contactpersoon inloggevens via het opgegeven e-mailadres van de organisatie. Vervolgens kunt u inloggen, uw profiel aanpassen en gebruik maken van het forum. Deel deze inloggegevens met uw collega's, zodat het Forum optimaal benut wordt. Mocht het u niet lukken in te loggen op de website, neem dan contact op met Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl

Tot slot betekent de lancering van de website dat er nog een kleine verandering optreedt. De besloten groep op LinkedIn zal veranderen in een open groep, zodat professionals met affiniteit voor ons netwerk voor maatschappelijke organisaties een laagdrempelige toegang hebben tot ons netwerk.

< terug naar alle nieuwsberichten