Inloggenwachtwoord vergeten?

Bruisende netwerkavond met MKB Valleiregio

Vanaf 19.30 stonden de deuren van de Christelijke Hogeschool Ede open voor de deelnemers van Maatschappelijk Netwerk Ede en MKB Valleiregio. Er werden ruim 100 deelnemers verwacht en deze zijn ook gekomen. 106 personen verzamelde zich in het Atrium van de hogeschool. Met elkaar vertrokken we naar een zeer ruime collegezaal. Hier vonden drie presentaties plaats.

Het beste van twee werelden

Vanuit Crop Accountancy leerde Heleen Goeting ons de ins en outs van de Wet Tegemoetkoming Loondomein. Gert ten Hoven vertelde gepassioneerd over de plannen voor The People's House dat sterk zal gaan bijdragen aan een levendig centrum in Ede en Karlijn Mulder nam ons mee in de sterke band tussen de sociaal culturele partners en de retailers in de Stadspoort.

Afbeeldingen: De drie sprekers van de avond aan het woord

Speeddaten

Vervolgens vertrok de hele caravaan weer naar het Atrium waar de strak opgestelde speeddatetafels de deelnemers wachtten. Zo vonden tijdens het speeddaten in drie kwartier tijd honderden geanimeerde gesprekken plaats tussen de organisaties uit het sociaal domein aan de ene zijde van de tafel en het bedrijfsleven uit de regio aan de andere zijde. Een unieke activiteit in een prachtige ambiance.

Afbeeldingen: Beide netwerkclubs geanimeerd aan het speeddaten

Feestelijke afsluiting

De avond werd uiteraard afgesloten met een welverdiende netwerkborrel. Waar de opgedane contacten verder werden verdiept en de feestelijke bijeenkomst nog wel stevig nagolfde. Via deze weg dank voor de prettige samenwerking met MKB Valleiregio en haar deelnemers! Het was ons een waar genoegen.

< terug naar alle nieuwsberichten