Inloggenwachtwoord vergeten?

Cheque uitreiking Rabobank Coöperatiefonds

Donderdagmiddag 18 februari worden 12 maatschappelijke organisaties uitgenodigd voor een feestelijke cheque uitreiking bij het hoofdkantoor van Rabobank Vallei en Rijn. Voor de ontwikkeling van deze interactieve website van Maatschappelijk Netwerk Ede mochten we uit handen van Directievoorzitter Barry van de Lagemaat een cheque ontvangen van € 3.500,-. 

Het mag met recht een bijzondere middag worden genoemd, want in totaal mochten de organisaties cheques in ontvangst nemen met een totale waarde van € 75.000,-. Er was een grote diversiteit aan ontvangers. Om er een aantal te noemen: Showharmonie OBK Rhenen, Polar Bears, Natuurvereniging Het Binnenveld, een drietal basisscholen en speeltuinvereniging De Korenbloem. 

Van het geld dat Malkander heeft mogen ontvangen voor Maatschappelijk Netwerk Ede is het mogelijk de volledige website te bouwen, inclusief het forum, waardoor in Ede het netwerk van maatschappelijke organisaties krachtiger verbonden kan raken. Het resultaat van de schenking gaat dus nog jaren mee en mocht uw organisatie lid zijn van Maatschappelijk Netwerk Ede, dan profiteert u zelf mee!  

< terug naar alle nieuwsberichten