Inloggenwachtwoord vergeten?

100 deelnemers bij netwerkbijeenkomst 20 september

20 september was Maatschappelijk Netwerk Ede te gast in de Congreshal van 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont in de Edese bossen. De zaalgrootte was buitengewoon geschikt voor de 100 deelnemers van deze netwerkmiddag. De vijf sprekers van deze middag pakten hun podium om te vertellen over de netwerken de zij aansturen en Hotel Belmont pakte bij binnenkomst en tijdens de afsluitende netwerkborrel uit met smoothies, cocktails en veel meer lekkers. Alles bij elkaar een sterke mix voor een enerverende en verbindende netwerkmiddag.

Foto-impressie van de netwerkbijeenkomst

De foto's van de netwerkmiddag zijn terug te vinden op het tabblad Foto's (of via deze link), maar in een paar foto's zetten we hier voor u de middag op een rij:


Foto: Het was al vroeg druk bij het inloopmoment


Foto: Wethouder Willemien Vreugdenhil opent de netwerkbijeenkomst

Foto: De vijf sprekers in actie

Foto: Gevolgd door onze deelnemers die netwerken die zij kennen centraal deelden


Foto: En daarna ontmoeting, netwerken, verbinden en genieten bij de netwerkborrel

Volgende netwerkbijeenkomst op 29 november 2018
We kijken nu al uit naar de volgende netwerkbijeenkomst. Deze organiseren we op 29 november in het Atrium van de Christelijke Hogeschool Ede. Ditmaal in de avond, omdat we de netwerkbijeenkomst samen organiseren met businessclub MKB-Valleiregio voor een mooie avond kruisbestuiving tussen het Sociaal Domein en het bedrijfsleven. Aanmelden voor deze avond is nu al mogelijk onder het tabblad activiteiten.

 

< terug naar alle nieuwsberichten