Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten
  3. Netwerkbijeenkomst: Sterk netwerken
< terug naar alle bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst: Sterk netwerken

Een speciale netwerkbijeenkomst vanwege het 7,5 jarig bestaan van Maatschappelijk Netwerk Ede. We geven de bijeenkomst een feestelijk tintje sluiten af met een mediterraanse maaltijd. Ook hebben we een thema gekozen die direct toepasbaar zal zijn: Sterk netwerken.
 
Je bent zo sterk als je netwerk. Niemand kan zonder de hulp van anderen. Het loont dus om te investeren in je netwerk. Maar hoe leer je de juiste mensen kennen? Hoe ontmoet je nieuwe mensen uit je doelgroep? En hoe onderhoud je je netwerk zodat mensen jou benaderen als ze iemand nodig hebben?
 
Met deze inspiratiesessie leer je hoe je op gestructureerde wijze en structureel aan je netwerk werkt. Voor nu en later. Zodat je kunt blijven profiteren van:
 
● Vruchtbare (zakelijke) relaties
● Nieuwe kansen & klanten
● Meer zelfvertrouwen
● En een betere branding voor jezelf of voor je organisatie
 
Over Ralf Fleuren
 
Ralf Fleuren is sinds 2007 trainer en zelfstandig ondernemer bij Bliqsem. Hij deelt graag zijn lessen over netwerken met anderen die ook willen leren netwerken of meer resultaat uit hun bestaande netwerk willen halen. 
 
“Netwerken is meer dan op vreemden afstappen, het gaat om het opbouwen van een goed contact met mensen waar je veel raakvlakken mee hebt. Zodat je elkaar later kunt helpen als je elkaar nodig hebt”. 
 
Ralf weet kennis te combineren met praktijk door zijn eigen ervaring en interactieve manier van workshop geven. Hij neemt de deelnemers mee in de methodiek door het gebruik van inspirerende praktijkvoorbeelden die deelnemers helpen concreet aan de slag te gaan.
 

PROGRAMMA jubileum-NETWERKBIJEENKOMST

15.45 uur Ontvangst met koffie, thee en gebak
16.05 uur Welkom en feestelijke opening
16.20 uur Pitches van leden
16.30 uur Ralf Fleuren over 'sterk netwerken'
17.30 uur Afsluiting
18.00 uur Etentje
20:00 uur Afsluiting 

Locatie: 50/50 Hotel Belmont | Goorsteeg 66 | 6718 TB | Ede

We kijken er naar uit je weer te ontmoeten! Heb je vragen, neem dan contact op met projectleider Angelique Ottens via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-38351304.