Inloggenwachtwoord vergeten?
Je bent hier:
  1. Home
  2. Bijeenkomsten
  3. Netwerkbijeenkomst: De kunst van het luisteren
< terug naar alle bijeenkomsten

Netwerkbijeenkomst: De kunst van het luisteren

Donderdag 21 november vindt onze vierde netwerkbijeenkomst van 2019 plaats in Congrescentrum Het Hart. Het bruisende middelpunt van de Hartenberg. Het thema is 'De kracht van luisteren'. Luisteren kwam als kernkwaliteit naar boven in de thema's van onze vorige twee netwerkbijeenkomsten. De inzet van levenservaring en de kracht van diversiteit. Goed luisteren naar de inwoners van de gemeente Ede waar we ons iedere dag voor inzetten, zorgt ervoor dat we vanuit het sociaal domein er op de juiste manier voor ze kunnen zijn, of met hen in actie kunnen komen. Maar luisteren heeft net zo goed betrekking op uzelf en uw team. Onze spreker is Henk Timmerman. Eén van de luisterspecialisten van Vanbinnenuit. Het bureau van Harry van de Pol. O.a. de schrijver van het boek Harthorend. We kijken uit naar uw komst! 

Een uitnodiging aan de ander om te voorschijn te komen

Henk Timmerman geeft ons alvast een tipje van de sluier: "Luisteren is de uitnodiging aan die ander om tevoorschijn te komen. En om echt te kunnen luisteren naar een ander, geloven wij, moet je goed kunnen luisteren naar jezelf. Op 21 november neem ik jullie graag mee in een oefeningen waarin we leren naar ons zelf te luisteren en hoe dit zich verhoudt tot het luisteren naar een ander. In deze oefening leer je dat luisteren naar jezelf (en ook naar een ander) een proces is van drie stappen: stemmen inventariseren, stemmen kleuren en stemmen integreren." Na de netwerkbijeenkomst ga je weer naar huis met handvatten om mee te nemen naar je team, naar de mensen waar je je voor inzet, maar net zo goed naar je eigen thuissituatie. 

Meer over Vanbinnenuit vindt u op hun website: www.vanbinnenuit.nl.

Programma netwerkbijeenkomst

14.45 Inloop in Het Hart
15.15 Welkom en opening
15.20 Workshop ‘De kunst van het luisteren’ door Henk Timmerman
16.20 Twee pitches: Careander en STOEL VRIJ
16.30 Afsluiting en netwerkborrel
17.45 Afronden en laatste handen schudden

Locatie: Het Hart | Apeldoornseweg 80 | 6733 SC | Wekerom
De locatie is toegankelijk voor minder validen

Toegang:
Gratis voor organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
Gratis voor leden met twee personen (komt u met extra personen dan betaalt u € 25 p.p. die extra komt).
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn.

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in het prachtige congrescentrum. Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.