Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: De Waarde(rings)carousel

Donderdagmiddag 1 juni bent u vanaf 14.45 van harte welkom in ROC A12 voor de negende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede met als thema: De Waarde(rings)carousel. Naast de ruime mogelijkheid om als maatschappelijke organisaties van de gemeente Ede elkaar te ontmoeten en te netwerken worden u drie uitdagende deelsessies aangeboden. De deelsessies worden tegelijkertijd aangeboden en u bent in de gelegenheid er twee te volgen op basis van uw interesse. De deelsessies staan in het teken van meerwaarde, waardecreatie, impact meting en waardering, dus meld u aan en stap ook in de Waarde(rings)carousel! 

De drie deelsessies

Onderaan deze pagina dient u zich aanmelden voor de netwerkbijeenkomst. U hoeft zich niet in te schrijven voor de deelsessies. De volgende drie deelsessies worden u aangeboden:

1. De ondergewaardeerde schatten van de cultuursector.
Door: Joop van Liere (Cultura)
Sinds 1993 is Joop van Liere verbonden aan diverse projectmanagementfuncties in Cultura. Hij heeft grote passie voor het verbinden van de kracht van cultuur aan maatschappelijke vraagstukken en neemt u mee in de schatten van de cultuursector. Deze deelsessie is tevens interactief, dus neem uw inbreng mee!

2. Impact meten: De ontastbare waarde van uw werk zichtbaar gemaakt!
Door: Geert-Jan Baan (MindSense)
Geert-Jan Baan ondersteunt organisaties die willen vaststellen wat de impact van hun activiteiten is. Op 1 juni vertelt hij u hoe uw organisatie op simpele wijze de meerwaarde van haar werk voor de (Edese) samenleving zichtbaar kan maken. Ook deze deelsessie is interactief.

3. Inclusie: Op weg naar een samenleving waarin iedereen meedoet.
Door: Paul Imthorn (Imthorn Sociale Innovatie)
Na 32 jaar diverse beleids- en managementfuncties te hebben vervuld bij ’s Heeren Loo, richt Paul Imthorn zich tegenwoordig op sociale innovaties. Als netwerkpartner van Inclusion Lab neemt hij u mee in het verwezenlijken van inclusie. "Kun je in Ede gewoon meedoen ongeacht je culturele achtergrond, status, beperkingen. Op het gebied van onderwijs, arbeid, vrije tijd, wonen,..". Een interactieve deelsessie over de waardering van iedere Edenaar!

Programmaverloop

14.45 Inloop en koffie
15.15 Centrale opening in Collegezaal 2
15.20 Pitch van lid MNE
15.25 Start 1e ronde deelsessies
16.30 Start 2e ronde deelsessies
16.35 Met elkaar netwerken tijdens de afsluitende borrel
17.30 MNE keert huiswaarts

Bent u er weer bij?

We hopen veel van u te mogen begroeten tijdens deze volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Meld u graag onderstaand op deze pagina aan en kijk nog even bij toegang of u kosteloos kunt deelnemen of entree dient te betalen.

Locatie: ROC A12 – Reehorsterweg 80 / 6717 LG Ede
Datum: Donderdag 1 juni 2017
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.35
Netwerkborrel: 16.35 – 17.30

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor onze leden met het aantal personen waar ze lid voor zijn
Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn
- € 25,- p.p. overige aanmeldingen