Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Dit mis ik in de gemeente Ede!

Kansen in de gemeente Ede

16 maart bent u vanaf 14.45 welkom voor onze volgende netwerkbijeenkomst. We zijn voor de tweede keer te gast in de grote zaal van Het Kernhuis in Ede. In maatschappelijk Ede gebeurt veel, heel veel. Het is geweldig dat uw organisatie en alle andere maatschappelijke organisaties die zich hier elke dag met hart en ziel voor inzetten steeds meer samen met elkaar en met de Edenaar op touw zetten. Dat zorgt ervoor dat het aanbod blijft ontwikkelen, verbetert en meer en meer via co-creatie tot stand komt. Toch blijkt dat er gaten zitten tussen wat de Edenaar nodig heeft en het aanbod dat er in Ede is. Daar gaan we met elkaar deze netwerkbijeenkomst op inzoomen, want met elkaar weten we meer! Centraal staat datgene wat u op maatschappelijk gebied mist in Ede en waar dus voor ons als maatschappelijk veld kansen liggen om de gemeete Ede en de Edenaar (nog) beter van dienst te zijn.

Programma 16 maart

Drie sprekers vertellen in 5 minuten wat zij voor vraagstukken zien ontstaan in de gemeente Ede en wat zij missen in het maatschappelijk aanbod. Woonstede, Stichting Sabiel en Het Taalhuis verzorgen deze spreektijd. Na deze drie sprekers bespreken we plenair de punten die de deelnemers hebben ingezonden wat betreft hetgene dat zij als vrijwilliger, of als professional missen in de gemeente Ede.  Is er herkenning? Of is op dit gebied al wel aanbod? En welke partijen kunnen in actie komen. Misschien lukt het zelfs organisaties ter plekke met elkaar te verbinden voor een kans.

De grootste kansen zetten we op onze website en e-mailen we door. Het Schakelpunt van Malkander gaat na de netwerkbijeenkomst met het overzicht van gemiste punten aan de slag. De voortgang delen we op onze website. Zo kunt u er direct uw voordeel mee doen binnen uw straat, wijk, of in een teamoverleg bij uw werkgever. 

Bent u er weer bij?

We hopen veel van u te mogen begroeten tijdens deze volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Meld u graag onderstaand op deze pagina aan en kijk nog even bij toegang of u kosteloos kunt deelnemen of entree dient te betalen.

Locatie: Het Kernhuis – Parkrand 60 / 6714 GN / Ede
Datum: Donderdag 16 maart 2017
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.35
Netwerkborrel: 16.35 – 17.30
(Mocht de parkeergelegenheid bij Het Kernhuis vol zijn, dan is er nog voldoende parkeergelegenheid in de aangrenzende straten)

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor onze leden met het aantal personen waar ze lid voor zijn
Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn
- € 25,- p.p. overige aanmeldingen