Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Ontmoet de organisatie van je dromen!

Op 8 december zet Maatschappelijk Netwerk Ede weer met alle plezier haar deuren open voor alle maatschappelijke organisaties in Ede. Van buurtinitiatief tot school tot culturele instelling tot zorg- of welzijnorganisatie tot stichting of vereniging. Ditmaal zijn we te gast bij woon-, zorg- en dienstencentrum Bethanië. Tijdens onze vorige netwerkbijeenkomst in september mochten we ruim 100 deelnemers ontvangen van 75 verschillende organisaties. Veel nieuwe contacten zijn ontstaan en bestaande contacten aangehaald. Daarmee wordt maatschappelijk Ede steeds beter verbonden in het belang van onze inwoners en elkaars organisaties!

MeetMatchen

We hebben een zeer actief programma voor u in petto. Na twee enthousiaste pitches van de Wetenschapswinkel en Beursvloer Ede gaat u met elkaar MeetMatchen. In de zaal zijn tientallen zitjes voor twee personen neergezet. Via het MeetMatchsysteem heeft u korte, krachtige ontmoetingen met de voor u meest interessante deelnemers aan deze netwerkbijeenkomst.

U meldt uzelf zoals altijd via onze website aan voor onze netwerkbijeenkomst. Daarna ontvangt u voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst van ons een e-mailbericht met de uitnodiging u te registreren voor het MeetMatchen. U beantwoordt een aantal vragen en geeft uw LinkedIn-profiel door. Dit geeft het MeetMatchsysteem genoeg informatie u tijdens onze netwerkbijeenkomst te matchen met de voor u best matchende persoon. U gaat vervolgens samen naar het speciaal ingerichte en door ons genummerde ontmoetingshoekje en hebt 10 minuten de tijd elkaar te leren kennen en te bekijken of jullie of jullie organisaties iets voor elkaar kunnen betekenen. Na uw speeddate geeft u op uw smartphone aan dat u weer beschikbaar bent om met de volgende meest interessante beschikbare deelnemer gematcht te worden en te speeddaten. Netwerken was nog nooit zo makkelijk!

U kunt in overleg met uw gesprekspartner de ontmoeting verlengen of juist eerder afbreken. U kunt pauzeren als u daar even aan toe bent, om vervolgens weer in te stappen wanneer u wilt. Laat uzelf verrassen door het heerlijke dynamische programma van deze netwerkbijeenkomst die bol staat van ontmoeting en waarbij u het resultaat nog lang ervaart!

Geen LinkedIn of Smartphone?

Heeft u geen LinkedIn-profiel? U heeft nu een goede reden deze aan te maken. Als extra voordeel maakt het u in de toekomst zichtbaarder voor andere maatschappelijk professionals, of vrijwilligers. Zonder LinkedIn-profiel kunt u een kaal LinkedIn-profiel aanmaken (via deze link) en u daarmee registreren. U wordt tijdens onze netwerkbijeekomst verbonden op basis van de ingevulde vragen. Heeft u geen smartphone? Wij zorgen dat er tijdens onze netwerkbijeenkomst een Smartphone voor u klaarligt.

Informatie netwerkbijeenkomst

Locatie: Bethanië – Platteelhof 3 / 6711 JK / Ede
Datum Donderdag 8 december 2016
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.45
Netwerkborrel: 16.45 – 17.30
(Mocht de parkeergelegenheid bij Bethanië vol zijn, kunt u parkeren bij het Openluchttheater aan de Van Pabstlaan 1)

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.