Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Resultaat telt!

Na een uitermate succesvolle en verbindende netwerkavond met MKB Valleiregio eind vorig jaar is het tijd voor de volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. U bent van harte welkom op donderdagmiddag 21 maart in het Westhoffhuis in Lunteren. Vanaf 14.45 staat de koffie klaar en het programma start om 15.15. We focussen dit keer met elkaar op het resultaat van onze inspanningen. Welk effect hebben we en welk verschil maken we iedere dag in het leven van onze klanten, cliënten, leden, vrijwilligers, of bezoekers en de mensen die om hen heen staan. 

Ons thema 21 maart: Resultaat telt! Kom ook en meldt u onderaan deze pagina aan.

Sprekers: Beleid, bestuur en werkvloer

We hebben een aantal inspirerend sprekers voor jullie gestrikt. Wietske Oegema, beleidsmedewerker van de afdeling Sociaal Domein van de Gemeente Ede, vertelt over het project ‘Effectgericht werken’ en gekoppelde beleidskaders. Bor Veen, directeur Werkkracht, deelt over de waarde van effectgericht werken, hoe dit binnen Werkkracht vorm heeft en de waarde voor de deelnemers. Vanuit ’s Heeren Loo komen Lonneke Lukassen en Anneloes Welvering vertellen over de koppeling tussen effectgericht werken en de dagelijkse werkpraktijk. 

Win-win en open podium

Vervolgens hebben we een bijzonder moment. Present Ede en Netwerk Dien je Stad ondertekenen live bij ons een samenwerkingsverband op basis van win-win en vertellen daar kort over.  En om het resultaat van uw komst te vergroten hebben we ditmaal geen pitches, zoals u van ons gewend bent, maar een open podium. Wilt u iets voorleggen aan alle deelnemers om tijdens de netwerkborrel gericht over na te praten? Grijp dan bij ons de microfoon!

Kortom een zeer afwisselend programma waar we jullie met alle plezier voor uitnodigen!

Programma

14.45 Inloop
15.15 Welkom en introductie resultaatgericht werken
15.25 Resultaat telt door Wietske Oegema, Bor Veen en Lonneke Lukassen & Anneloes Welvering
16.05 Ondertekening convenant Netwerk Dien je Stad & Present Ede
16.15 Open podium
16.30 Netwerkborrel
17.30 Afronden en schudden van de laatste handen

Locatie: Het Westhoffhuis | Dorpsstraat 28 | 6741 AL Lunteren
Parkeren: Achter Het Westhoffhuis of bij de naastgelegen kerk (met blauwe parkeerschijf)

We hopen u weer in groten getale te ontmoeten in het Westhoffhuis! Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
Gratis voor betalende leden met twee personen, niet betalende leden (categorie A) kunnen gratis aansluiten met één persoon. (Komt u met extra personen dan betaalt u € 25 p.p. die extra komt).
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn.