Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Verbindingsavond met MKB-Valleiregio

Ja, u heeft het goed gezien. De volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede organiseren we samen met businessclub MKB-Valleiregio. En ditmaal niet een netwerkmiddag, maar een netwerkavond. Deze gezamenlijke avond organiseren we voor u op donderdag 29 november vanaf 19.30 in het Atrium van de Christelijke Hoeschool Ede. Centraal staat het beste uit twee werelden: het Sociaal Domein én het bedrijfsleven. Want reken maar dat we veel van elkaar kunnen opsteken. U komt toch ook? Zo ja, meld u dan hier gelijk aan voor deze avond.

PRESENTATIES: HET SNIJVLAK VAN TWEE WERELDEN

Na de inloop in het grootse Atrium van de CHE nemen we u mee naar een zeer ruime collegezaal. Daar zullen drie partijen een presentatie verzorgen over het snijvlak van het Sociaal Domein en het bedrijfsleven. Tina Kiyumarsi van Crop Ede (accountancy en financieel advies) vertelt o.a. over de fiscale mogelijkheden voor werkgevers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.  Karlijn Mulder, Floormanager van Cultura Stadspoort, vertelt over de unieke samenwerking tussen de retailers en Cultura en Malkander in de Stadspoort. Als derde neemt Gert ten Hoven ons mee in het project 'The People's House' dat in het Van de Weerdpand in het centrum van Ede gerealiseerd moet gaan worden. 

SPEEDDATEN MET MKB-VALLEIREGIO (EN ELKAAR)

Na deze inspirerende presentaties zetten we onszelf in beweging naar het Atrium. Daar staat een speeddate opstelling klaar, waar u via onze rouleermethode met ongeveer 10 aanwezigen één op één van gedachten kunt wisselen. Deelnemers vanuit Maatschappelijk Netwerk Ede aan de ene kant van de tafel en hoofdzakelijk deelnemers vanuit MKB-Valleiregio aan de andere zijde. Zo valt er veel kennis te maken, uit te wisselen, netwerk te bouwen en wie weet leidt het wel tot meer. Belangrijk om te noemen is dat het niet zoals bij Beursvloer Ede gaat om matches maken, maar juist om netwerk bouwen, zodat u dit kunt inzetten voor wederzijdse organiastiedoelstellingen wanneer jullie belangen samenkomen.

Afsluitend hebben we een gezamenlijke netwerkborrel in de andere helft van het Atrium

PROGRAMMA

19.30 Inloop in het Atrium van de CHE
20.00 Opening van de avond in collegezaal 1.009
20.10 Presentaties 'Het snijvlak van twee werelden'
20.40 Uitleg speeddaten
20.45 Start speeddaten
21.30 Netwerkborrel
23.00 Afronding van de avond

Locatie: Christelijke Hogeschool Ede | Oude Kerkweg 100 | 6717 JS Ede 
Parkeren: Ruime gelegenheid. 

We kijken ernaar uit jullie wederom te mogen ontvangen tijdens deze bijzondere verbindingsavond met MKB-Valleiregio. Van harte aanbevolen! Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
Gratis voor betalende leden met twee personen, niet betalende leden (categorie A) kunnen gratis aansluiten met één persoon. (Komt u met extra personen dan betaalt u € 25 p.p. die extra komt).
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn.