Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Het Hart van de FoodValley

Deze netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede staat volledig in het teken van de maatschappelijke kant van de FoodValley. Ofwel de verbindende kracht van eten. In de regio Ede zijn we goed in 'Food' en daar mogen we trots op zijn! 15 maart zoomt Anne Otten, coördinator Food van het cluster Gezond & Bewust van de Gemeente Ede met ons in op de kracht van eten voor de Edese samenleving. En met alle deelnemers gaan we elkaar inspireren door onze ervaringen en successen te delen rond de inzet van eten in het Edese sociaal domein. Het sociaal domein is wat ons betreft het Hart van de FoodValley!   

Food leeft in Ede!

Ede is rijk op het gebied van voedsel. Remeker Kaas en de Heidebrouwerij zijn prachitge vaandeldragers. Eten op rolletjes, Dinner in the Sky, Wereldvoedseldag en vele andere wervelende voedselevenementen doen onze gemeente aan en voedsel als focus trekt grote bedrijven naar de regio. Kroon op dit alles zal het World Food Centre worden die in 2020 haar deuren moet gaan openen. 

Food maatschappelijk benutten

Anne Otten neemt ons mee in deze focus voor de gemeente Ede (en de FoodValley) en weet als geen ander wat er speelt op het gebied van de kansrijke combinatie voedsel en samenleving. Na haar gepassioneerde verhaal is het tijd om de ervaringen die alle deelnemers als vertegenwoordiging van hun organisatie, stichting of club hebben opgedaan met de inzet van eten als instrument te delen. Heeft uw organisatie het thema 'Food' al benut voor het bereiken van haar doelstellingen? En welke maatschappelijke mogelijkheden ziet u rond het thema 'Food'? Door dit met elkaar te delen inspireren we elkaar met de mogelijkheden die er zijn en neemt u flink wat input mee terug naar uw organisatie! Mis het dus niet en sluit aan op 15 maart!

Programma

14.45 Inloop en koffie
15.15 Aftrap programma
15.20 Presentatie 'Het Hart van de FoodValley' door Anne Otten
15.55 'Food'uitwisseling tussen de deelnemers
16.20 Pitches van Smaakstad Ede en Present Ede
16.35 Netwerken tijdens de netwerkborrel
17.45 Het laatste fluitsignaal

Een thema dat ons allemaal aangaat

We hopen veel van u te mogen begroeten tijdens deze twaalfde netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Meld u graag onderstaand op deze pagina aan en kijk nog even bij toegang of u kosteloos kunt deelnemen of entree dient te betalen. Per direct zijn betalende leden met twee personen gratis welkom!

Locatie: Zalencentrum Rehoboth – Driehoek 11 in Ede
Datum: Donderdag 15 maart 2018
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.35
Netwerkborrel: 16.35 – 17.45

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor betalende leden met twee personen, niet betalende leden (categorie A) kunnen gratis aansluiten met één persoon. (Komt u met extra personen dan betaalt u € 25 p.p. die extra komt).
Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn.