Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Maak van Edenaren eigenaren

Op donderdagmiddag 23 november bent u van harte welkom bij de elfde netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Deze vindt plaats in Zalencentrum de Brink in Bennekom en start vanaf 14.45 uur. Naast het netwerken buigen we ons tijdens het inhoudelijke programma over het thema ‘Maak van Edenaren eigenaren’. De volgende vraag staat centraal: Hoe kunt u de stem van de Edenaar en/of uw klanten onderdeel maken van de dagelijkse werkpraktijk én de strategische beleidsvorming van uw organisatie? Of uw organisatie nu op vrijwilligers of professionals draait. Spreker is specialist David Wijnperle. Bent u erbij? Geef u graag op via de invulvelden onderaan deze pagina.

Over spreker David Wijnperle

Het is een prachtig uitdaging handen en voeten te geven aan het daadwerkelijk op structurele wijze integreren van de input vanuit de samenleving, burgerinitiatieven of uw klanten in uw organisatie. David Wijnperle is bij uitstek de persoon ons hierin mee te nemen. David is voormalig senior organisatie-adviseur van Movisie en op voorspraak van Movisie hebben we hem aan ons programma weten te verbinden. Momenteel is hij werkzaam bij het eigenzinnige Kuperus & Co en hij heeft ervaring met het Edese o.a. vanwege een opdracht voor het Platform Edese Buurt-, Wijk- en Dorpshuizen. Gewaardeerd lid van Maatschappelijk Netwerk Ede. We warmen u alvast op met een artikel van de Davids hand over co-creatie in het verenigingsleven. Volg daarvoor deze link.

Programmaverloop

14.45 Inloop en koffie
15.15 Opening
15.20 Interactieve presentatie 'Bottom up werken in het Sociaal Domein'
16.35 Afronding en aansluitende netwerkborrel
17.45 Einde netwerkbijeenkomst

U bent van harte uitgenodigd

We hopen veel van u te mogen begroeten tijdens deze elfde netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Meld u graag onderstaand op deze pagina aan en kijk nog even bij toegang of u kosteloos kunt deelnemen of entree dient te betalen.

Locatie: Zalencentrum de Brink – Brinkstraat 39, 6721 WR Bennekom
Datum: Donderdag 23 november 2017
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.35
Netwerkborrel: 16.35 – 17.45

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor onze leden met het aantal personen waar ze lid voor zijn
Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn
- € 25,- p.p. overige aanmeldingen