Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: In gesprek met de Edese gebiedsmanagers

U bent van harte uitgenodigd voor de volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede op donderdag 21 september. We gaan met elkaar uitgebreid in gesprek met de Edese gebiedsmanagers en dit doen we in het gebouw van Ana Upu in Lunteren. Vanaf 14.45 staat de koffie voor u klaar, maar vergeet u niet nu gelijk en anders in ieder geval vooraf aan te melden. Doe dit onderaan deze pagina en u kunt daar ook bekijken welke organisaties naast u aanwezig zijn.

De vier gebiedsmanagers

Ede is opgedeeld in 4 gebieden met ieder een eigen gebiedsmanager. Wouter Keijzer voor Ede Centraal, Riëtte Zonnenberg voor Ede-Zuid en Bennekom, Rafza Hussainali voor Ede Veldhuizen/Kernhem en Matthijs Bouwman voor De Dorpen. Zij houden het oog op wat bewoners belangrijk vinden om prettig te kunnen wonen en leven in hun buurt, wijk en om mee te kunnen doen in de samenleving.

Ze stimuleren bewoners en organisaties hierop initiatieven te ondernemen en brengen ontwikkelingen die leven onder bewoners en in de samenleving onder de aandacht van de gemeentelijke organisatie om het beleid hier beter op aan te laten sluiten. Daarnaast staan ze aan het hoofd van de Wijkteams. Sleutelfiguren dus in onze Edese samenleving en voor jullie werk als maatschappelijke organisaties. Daarom hebben we hen uitgenodigd het programma te verzorgen van de volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede op 21 september in het gebouw Ina Ama van Stichting Ana Upu in Lunteren.

Toekomstvisie, kansen en de gebiedsagenda's

Voor elk van de vier Edese gebieden is sinds twee jaar een gebiedsagenda opgesteld met speer- en aandachtspunten voor het betreffende gebied. Deze agenda's zijn uiteraard dynamische stukken en daardoor continu in ontwikkeling. De gebiedsmanagers gaan graag met u in gesprek over de successen, de verbeteringen en de toekomstvisie van de Edese gebieden gekoppeld aan de gebiedsagenda's en waar jullie als grote en kleine maatschappelijke organisaties duidelijk van meerwaarde kunnen zijn. Laten we dus met elkaar op 21 september de krachten bundelen in het belang van onze prachtige gemeente!  

Programmaverloop

14.45 Inloop en koffie
15.15 Centrale opening in de grote zaal van Ana Upu
15.20 Presentatie en gesprekken met de gebiedsmanagers
16.25 Pitches van twee organisaties
16.35 Afronding en aansluitende netwerkborrel
17.30 MNE keert huiswaarts

Bent u er weer bij?

We hopen veel van u te mogen begroeten tijdens deze volgende netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Ede. Meld u graag onderstaand op deze pagina aan en kijk nog even bij toegang of u kosteloos kunt deelnemen of entree dient te betalen.

Locatie: Ina Ama – Van der Duyn van Maasdamstraat 16 / 6741 WP Lunteren
Datum: Donderdag 21 september 2017
Inloop: U bent welkom vanaf 14.45
Programma: 15.15 – 16.35
Netwerkborrel: 16.35 – 17.30

Uw vragen kunt u stellen aan projectleider Matthijs Vertegaal via info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-46298456.

Toegang:
Gratis voor onze leden met het aantal personen waar ze lid voor zijn
Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn
- € 25,- p.p. overige aanmeldingen