Inloggenwachtwoord vergeten?

Informatie over het lidmaatschap

Wilt u met uw organisatie profiteren van de voordelen van een lidmaatschap van Maatschappelijk Netwerk Ede? Klik dan op de button 'Lid worden van ons netwerk' en vul de gevraagde gegevens in. Na bevestiging ontvangt u van ons per kwartaal de uitnodiging voor de netwerkbijeenkomsten en kunt u van uw organisatie een eigen profiel aanmaken op deze website. Het betekent ook dat u deel kunt nemen aan de topics op ons forum.

Maatschappelijk Netwerk Ede is een betaalde netwerkclub voor maatschappelijke organisaties, maar wil geld geen belemmering laten zijn voor het lid worden van organisaties. Daarom maken we gebruik van een variabel contributiesysteem gebaseerd op de inkomsten van een organisatie. Dit stelt iedere organisatie van groot tot klein in staat lid te worden.

Een lidmaatschap levert uw organisatie dus het volgende op:

  • Voor betalende leden gratis deelname met twee personen aan de netwerkbijeenkomsten
  • Voor niet-betalende leden (categorie-A) gratis deelname met één persoon aan de netwerkbijeenkomsten
  • De mogelijkheid om te pitchen tijdens onze netwerkbijeenkomsten
  • De gelegenheid relaties op te bouwen met maatschappelijke organisaties uit Ede en omstreken
  • De mogelijkheid tot delen van kennis, informatie, expertise, mensen, middelen en sociale innovatie met strategische partners
  • Een profiel op onze website
  • Toegang tot het forum voor de leden

Een lidmaatschap is organisatiegebonden, dus u kunt de collega's van uw keuze laten deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten. Ook kunt u de inloggegevens van de website delen onder uw collega's, zodat het Forum van deze website breed toegangkelijk is.

Het is mogelijk met extra personen deel te nemen aan onze netwerkbijeenkomsten. Vraag dan een lidmaatschap aan voor het aantal extra personen waarmee u wilt komen. De kosten hiervan zijn € 75,- p.p. extra per jaar. 

Opzegging lidmaatschap

Uw lidmaatschap eindigt alleen via schriftelijke opzegging aan het secretariaat van Malkander. Deze opzegging moet in het lopende jaar voor 1 december zijn ontvangen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Restitutie van de contributie is niet mogelijk.