Inloggenwachtwoord vergeten?
< terug naar alle activiteiten

Netwerkbijeenkomst: Verandering doet leven!

Er waait een stevige wind van verandering door het sociale domein in Ede. Ook uw organisatie kan daar niet om heen en hopelijk wil het dat ook niet. Deze netwerkbijeenkomst hebben we een bijzondere workshop voor jullie in petto gegeven door Marije Stoltenborgh van het zeer verfrissende 2KNOWHOW. Zij geeft ons een Workshop teamontwikkeling en verandermanagement, want 'Verandering doet leven!' Schrijf u nu in voor weer een nieuwe netwerkbijeenkomst, ditmaal een half uurtje eerder dan u van ons gewend bent.

Marije heeft een speciale passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties en werkt vanuit het vertrouwen dat ontwikkeling altijd en voor iedereen mogelijk is. Marije neemt een tweede trainster Maaike mee en samen komen ze heerlijk wat stof op laten waaien. Waar kan de netwerkbijeenkomst met deze verfrissende workshop beter plaatsvinden dan in de ruime Kernzaal van het nieuwe buurtcentrum het Kernhuis in Ede.

Aanvang: 15.00 (u bent welkom vanaf 14.30)
Locatie: Het Kernhuis - Parkrand 60, Ede
(Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Kernhuis en in de aanliggende wijk)  

Toegang:
- Gratis voor onze leden met het aantal personen waar ze lid voor zijn
- Gratis voor 
organisaties die voor het eerst aan een netwerkbijeenkomst deelnemen tot 2 personen
- € 25,- p.p. voor organisaties die eerder aan één van onze netwerkbijeenkomsten hebben deelgenomen en nog geen lid zijn
- € 25,- p.p. overige aanmeldingen